FORGOT YOUR DETAILS?

Árak, kedvezmények

Tanfolyami csomagjaink óradíjai annál kedvezőbbek minél intenzívebb és minél hosszabb távú csomagot választasz! Sőt, Te döntheted el azt is, hogy egy összegben, vagy havi részletekben szeretnéd a bérleted árát kiegyenlíteni! Egy összegű befizetés esetén óradíjaink még kedvezőbbek! Sőt! Ha kifejezetten szóbeli készségeidet szeretnéd erősíteni, vagy szinten szeretnéd tartani a már megszerzett tudásod, nálunk lehetőséged van csak kommunikációs bérlet vásárlására is!

Állandó kedvezményeink

Angol tanfolyam - társkedvezményTárskedvezmény

Tanulni is könnyebb, ha a barátaid vesznek körül. Ajánld iskolánkat, és ha barátaid közül a tanulónk lesz valaki, akkor Téged jutalmazunk meg egy 10 órás bérlettel, vagy a következő bérleted árából 5.000 forint kedvezményt számolunk le Neked!

Tiéd a döntés!


angol-tanfolyam-torzstanuloi-kedvezmenyTörzstanulói kedvezmény

Ne add fel a nyelvtanulást céljaid elérése előtt! A MySchool Nyelviskola támogatja tanulóit a nyelvtanulás – néha rögös – útján!

MySchool tanulóként újabb tanfolyami bérleted vásárlásakor 5.000 Ft kedvezmény vagy 5 ajándék óra a jutalmad, ha minket választasz útitársként a célig!


angol-tanfolyam-rendkivuli-kedvezmenyekRendkívüli akciók

Ráadásul évente több alkalommal is rendkívüli akciós bérletekkel fokozzuk a kedveteket az angol tanuláshoz.

Januárban az újévi fogadalomtevőket támogatjuk; de Húsvétkor, nyári szünetben, az őszi iskolakezdéskor és természetesen Karácsony alkalmával is számíthattok különleges és nagyon kedvező bérletárakra!


TOP

Facebook

Tekintsd meg Facebook oldalunkat is: KATT IDE!