FORGOT YOUR DETAILS?

Nyelvvizsga felkészítés

Készülj fel angol nyelvvizsgádra a MySchool Nyelviskolában!

keszulj-fel-angol-nyelvvizsgadraNapjainkban a nyelvtudásod igazoló okmány, azaz a bizonyos keményfedeles nyelvvizsga dokumentum nagyon nagy kincs! Mindenkinek, akinek még nincs a birtokában nagyon fontos és hihetetlenül vágyik rá!

Tapasztalatunk az, hogy az angol nyelvet tanuló jelöltek 95%-át a angol nyelvvizsga megszerzése motiválja! Ha, Te is az Ő táborukat erősíted, akkor érdemes elmélyülnöd a következő oldalakban!

Nálunk alapvető cél, hogy ez is sikerüljön Neked és lehetőleg elsőre, ezért természetesen a felkészülésben is segítünk, legyen az alap-, közép-, vagy felsőfok!

Nyelvvizsga felkészítő kurzusainkat, a nyelvvizsgát jól ismerő, vizsgáztató tanáraink tartják; és ezeken az órákon az írásbeli és szóbeli nyelvvizsga követelményeire épülő feladatok segítségével szerezhettek rutint a nyelvvizsgára!


A felkészülés módja

angol-nyelvvizsga-felkeszites-02Az írásbeli nyelvvizsgára való felkészítés keretén belül begyakoroljátok az adott nyelvvizsga írásbeli típusfeladatait, illetve azt, hogy milyen technikákkal lehet a leggyorsabban és leghatékonyabban megoldani ezeket.

A szóbeli nyelvvizsgára való felkészítés során pedig az adott nyelvvizsga témaköreinek feldolgozásával fejlesztjük beszédkészséged, szókincsed, kiejtésed. Itt csiszolhatod hallott szövegértő képességed is.


Mikor kezdheted el a felkészítő kurzust?

angol-nyelvvizsga-felkeszites-03A felkészítő kurzusra jelentkezés előfeltétele, a megfelelő tudásszint!

Vagyis, abban az esetben tudsz csatlakozhatsz erre a kurzusra, ha tudásod a tervezett nyelvvizsga szintjén van!

Ennek megismeréséhez nem kell mást tenned, mint jelentkezni hozzánk, hogy kitölthess egy pontos szintfelmérő tesztet!

Jelentkezem 


angol-nyelvvizsga-felkeszites-04Készülj fel velünk és nyelvvizsgázz nálunk!

Mivel segítünk még, hogy rutint szerezz?

Évente többször szervezünk próbanyelvvizsgákat, amelyek kitűnőek arra, hogy megismerd a nyelvvizsgát, megmérettesd magad, és rutint szerezz!

Figyeld hirdetéseinket, kövess minket a Facebookon, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy Te se maradj le!

TOP

Facebook

Tekintsd meg Facebook oldalunkat is: KATT IDE!