FORGOT YOUR DETAILS?

Rólunk

MySchool, az én nyelviskolám! – Köszöntünk a Nyelviskoládban!

Meglátod, hamarosan tényleg a saját angol nyelviskoládnak fogod érezni, hiszen itt valóban minden csak Rólad szól! Nekünk mindig Te és az angol tanulással kapcsolatos céljaid lesznek a legfontosabbak.

Mi, a MySchool csapata, nap mint nap azon dolgozunk, hogy mielőbb megvalósíthasd az álmaidat, vagyis azt, hogy folyékonyan, magas szinten, helyesen és választékosan használod az angol nyelvet. Ennek következtében könnyedén teszel emelt szintű érettségit, nem kell görcsölnöd és sokadjára próbálkoznod a sikeres nyelvvizsgádért, hanem viheted a plusz pontokat a felvételidhez, illetve büszkén veheted át a jól megérdemelt diplomádat. Ezek után akadályok nélkül vállalhatsz munkát akár külföldön is, és nem fog gondot jelenteni, hogy segíts a gyermeked házi feladatának a megoldásában, vagy a nyaralásod alkalmával hogy megérts, vagy megértsenek, de az angol nyelvű idegenvezetés sem gördít akadályokat ahhoz, hogy befogadd a világ csodáit, megismerd és megszeresd az idegen ajkú kultúrát.

Kívánjuk Neked, hogy lelkesedéssel, a felfedezés örömével láss neki az angol nyelv tanulásának, kalandként, új hobbiként tekints erre az elfoglaltságra! Ha, megtaláltad az angol tanulásban az örömöt, utána hidd el nekünk, hogy sokkal könnyebben haladsz az angol nyelvtanfolyamunkon és hamarabb fogod élvezni az eredményeket, mint azt gondolnád!

Gyere, kezdd most és tarts velünk ezen a kalandos utazáson…!

Vár szeretettel a MySchool Angol Nyelviskola csapata!


A Myschool Nyelviskola angol nyelv oktatási módszere

Angol nyelviskolánkban egyedi módszerekkel és felkészült tanárokkal láthatsz neki az angol tanulásnak egy kellemes, barátságos környezetben!

Hogyan is képzeld ezt el…!

Te írod a saját órarended

Hihetetlen, de a Myschool Angol Nyelviskolában, akkor jöhetsz angol órákra, amikor szeretnél. Hétfőtől péntekig reggel 8 óra és 20 óra, illetve még szombaton is 8 óra és 13 óra között minden órában indul legalább 1 angol óra! Te választhatod ki, hogy melyik angol órán szeretnél részt venni és nincs más dolgod, mint feliratkozni az órarendbe!

Így nem fordulhat az elő, hogy a túl sok elfoglaltságod miatt nem tudod beilleszteni az életedbe az angol tanulást!

Sőt, ha a lefoglalt angol óráid időpontjában váratlan esemény történik, ami miatt mégsem tudsz megjelenni, úgy az óráidat 24 órával azelőtt lemondhatod és feliratkozhatsz egy másik időpontra! Az angol tanfolyamról való lemaradás, „lemorzsolódás” sem fordulhat elő Veled az angol nyelviskolánkban!

Már csak hab a tortán, hogy ebből adódóan nem kell csoportindulásra várnod, hanem azonnal, akár ma elkezdheted az angol tanulást, a legelső órán, ahol még találsz szabad helyet!

Egyéni tempó, saját ütem

Ahányan vagyunk, annyi félék! Nincs két egyforma ember, aki ugyanabban az órában képes megérteni és elsajátítani ugyanazt a tananyagot! Biztosan Te is tapasztaltad már azt, hogy akadályoz a másik fél lassúsága, vagy azt érzed, hogy kicsit kellemetlen, hogy már mindenki más, csak éppen még Te nem érted azt, amit a Tanár magyaráz! Valljuk be őszintén, mindkét esetben hamar elmegy az ember kedve az angol tanulástól!

Na, ez biztosan nem fordulhat elő veled, ha a Myschool Nyelviskola angol tanfolyamára jelentkezel! Egy speciális, tudatosan felépített tananyagon kísér végig a Tanár! Önállóan a Tanár segítségével dolgozod fel a tananyagot, és nincs ott más, aki korlátozná a tempódat, vagy kedvedet szegné! Minden anyagrésznél annyi időt töltesz pontosan, amennyire Neked szükséged van!

Nincs házi feladat

Na, végre…sóhajtanak fel most sokan a képernyők előtt!

A mi elvünk, hogy mind az új ismeret elsajátítása és mind a gyakorló feladatok megoldása Tanári felügyelet mellet történjék!

Az összecsapott, hibás, hiányos házi feladatokkal többet ártunk az angol tanulásnak mint gondolnánk. Hasznosabbnak találjuk, ha beépítjük az elegendő gyakorlást az angol órákba. Lehet, hogy érzésre lassabban, de biztosabban fogsz haladni a céljaid felé!

ÓRATÍPUSOK

Elméleti óra

angol-elmeleti-oraAz új ismereteket ezen az órán fogod elsajátítani, illetve itt fejlesztünk minden írásbeli készséget.

Kizárólag a saját tempódban veszitek át a Tanároddal a tananyagot.

Folyamatosan figyeli a munkádat, mint az Őrangyalod és ott segít, ahol szükséged van rá!


Kommunikációs óra

angol-kommunikacios-oraTalán az egyik legfontosabb óratípus. Hiszen, mit sem ér az a sok szó, vagy ige idő amit megtanultál, ha nem tudod, vagy nem mered alkalmazni!

Ezen az órán a gyakorlásé a főszerep!!

Folyamatos kommunikáció és persze CSAK angolul! Ezen az órán csoportban dolgoztok, kizárólag olyan tanulókkal, akik ott tartanak az angol tanulásban, ahol Te.

Így lesz igazán izgalmas és életszerű, így fogsz hozzászokni, hogy gátlások nélkül merd használni az angol nyelvet az iskola falain kívül is.

Szóval nálunk, ha hiszed, ha nem BESZÉLNI FOGSZ, ANGOLUL!


Top-Tipp óra

angol-top-tipp-oraJó hírünk van – célegyenesben vagy, már csak néhány hét választ el attól, hogy nyelvvizsgát tegyél! Tanfolyamaink alatt minden szükséges elméleti és gyakorlati tudást megszereztél ahhoz, hogy belevágj egy célzott nyelvvizsga felkészülésbe!

Mi is pontosan a Top-Tipp? – Nyelvvizsga felkészítő óra

Egy sikeres nyelvvizsgához a tudáson kívül nagy segítség a gyakorlat!

Ezeken az órákon tanáraink – akik vizsgáztató tanárok is egyben – megosztanak Veled minden olyan „praktikát”, amely segítségedre lesz abban, hogy rutinosan fogj majd hozzá a feladatokhoz a nyelvvizsgán.

Ráadásul felkészülésed alatt két próbanyelvvizsga megírásával a konkrét vizsgahelyzetet is átélheted majd!

Ha, kedvet kaptál, jelentkezz próbaóráinkra!


Kibogozó óra

angol-kibogozo-oraNyelvet tanulni csodálatos, de néha nem könnyű elfoglaltság. Szinte biztos, hogy az angol tanulás során mindenki életében eljön az a pillanat, amikor elakad és úgy érzi, hogy nem megy tovább! Ismerős az érzés???

Ne félj segítséget kérni!

Mi Érted vagyunk, és a Te angoltudásodért, épp ezért mindig bátran fordulj hozzánk bizalommal, ha bármilyen kérdésed adódik.

Mi biztosan megtaláljuk Neked a legjobb megoldást, hogy újra könnyedén vedd az akadályokat.

Kibogozó órát bármikor igénybe vehetsz a kurzusok alatt – élj a lehetőséggel, ha úgy érzed, szükség van rá!


Ha, kedvet kaptál, jelentkezz próbaóráinkra!

TOP

Facebook

Tekintsd meg Facebook oldalunkat is: KATT IDE!