Vedd fel velünk a Kapcsolatot!

Ha szeretnél bejelentkezni, vagy lenne bármi kérdésed…

Jelentkezés

Töltsd ki, és jelentkezz!

Milyen ügyben intézkednél?

7 + 13 =

Info

Látogass el!

Cím

6000 Kecskemét, Nagykőrösi utca 30. (bejárat az udvarból)

Telefon Szám

+36-76-954-834

+36-20/238-4384

6000 Kecskemét, Nagykőrösi utca 30.

FAQ

Sűrűn feltett kérdések

Milyen szinten lehetek most angolból?

Nem kell sokáig kételyek között lenned, töltsd ki az oldalunkon a szintfelmérő tesztünket, vagy gyere be hozzánk személyesen a Ceglédi Myschool Nyelviskolába, ahol megírhatod papíralapú szintfelmérőnket. A teszt kiértékelése azonnal megtörténik, személyes konzultációnk alkalmával a teszted alapján segítünk megtervezni a célodik vezető utat és időt is. Gyere és próbáld ki magad mielőbb, hogy lásd honnan kell kezdened az angol tanulást!

Mikor kezdhetem az angoltanfolyamot?

A jó hír az, hogy nálunk nem kell csoportindulásra várnod, hisz nincs is csoport. Akkor kezded velünk az angol tanulást, amikor szeretnéd, akár MA. Csak a szintfelmérő teszt szükséges hozzá, online, vagy személyesen, hogy tudjuk, hogy honnan indulunk. Majd segítünk kiválasztani a számodra legeredményesebb tanfolyami csomagot, egy kis beiratkozási adminisztráció és már ülhetsz is be az első angol órádra.

Egyénileg, vagy csoportban fogunk tanulni? Ha, csoport, akkor hány fős?

Lesznek egyéni óráid, ahol egyénileg foglalkozunk Veled, ezek az elméleti órák, itt tanulod meg az új ismereteket és itt fejlesztjük az írásbeli készségeidet, kizárólag a Te saját tempódban fogsz haladni, senkihez nem kell alkalmazkodnod. Lesznek gyakorló, kommunikációs óráid is, ahol a szóbeli készségeidet fogjuk edzeni. Itt csoportban leszel, hiszen így életszerű, izgalmas és hatékony. Egyszerre viszont maximum rajtad kívül 5 fő lesz bent Veled a teremben. Szóval, abszolút mikro csoportosak a foglalkozásaink és homogének a csoportjaink.

Otthon kell-e gyakorolni? Lesz- házi feladat?

Nem, nem, nem és nem… házi feladatot soha nem adunk otthonra, hisz vélhetőleg nem lesz időd megoldani, vagy annak sincs értelme, hogy otthon tanári segítség nélkül rosszul begyakorolj valamit. A mi elvünk az, hogy minden Tanári felügyelet mellett hatékony, tehát itt a Nyelviskolában fogtok annyit gyakorolni, amennyire Neked szükséged lesz. A Te dolgod otthon annyi, hogy tanuld meg a szavakat és nézd át, hogy mit vettetek előző órán. Ez elég ahhoz, hogy eredményesen haladj, a többit nyugodtan bízd ránk!

Mennyibe kerül az Angol Tanfolyam?

Nálunk egy óra mindig 60 perc. Akkor jössz órára az iskola nyitvatartási idejében, amikor szeretnél, mindig egyéni tempóban haladsz velünk, senkihez nem kell igazodnod, minden angol óránk nyelvvizsgaorientált és nagyon kommunikatív. Az óradíjaink általában 1300.-és 2000.-forint között vannak, attól függően, hogy melyik Tanfolyami csomagot választjátok. Minél intenzívebben jöttök, vagy minél hosszabb távra iratkoztok be hozzánk, annál kedvezőbbek a díjaink. A Tanfolyami csomagokat egy összegben, vagy havi bontásban is teljesíthetitek, készpénzzel, vagy átutalással egyaránt.

Mikor lesz meg a nyelvvizsgám?

Ez attól függ, hogy most jelenleg hol tartasz? Szintfelmérő tesztünkkel pontosan meg tudjuk mondani, hogy mennyi időt vesz igénybe a felkészülés. Egy sikeres B2, középfokú angol nyelvvizsgához a teljesen kezdő szinttől 3 könyvet veszünk át ( kezdő, haladó és középfokú nyelvvizsga könyve ). Ez után mindent tudni fogsz, ami a nyelvvizsgához szükséges, ez után indul a Nyelvvizsgafelkészítés, amikor a típusfeladatokat gyakoroljátok be a Mentor Tanároddal. Itt próbanyelvvizsgát is fogsz majd írni, hogy kipróbálhasd magad az “éles” vizsgahelyzetben. Aztán irány az “igazi” nyelvvizsga, hogy mikor, az attól függ, hogy melyik könyvnél indulunk. PL:Teljesen kezdő szintről, heti 6 órával 1, 1 és fél év alatt tesznek sikeres nyelvvizsgát a tanulóink.

Meg merek majd szólalni angolul? Nem lesz ciki, ha hibázok?

Egy valamit fontos tisztázni magadban! Azért jössz nyelviskolába, nyelvet tanulni, mert még nem tartasz ott, ahol szeretnél. Tehát, ne izgulj fogsz hibázni, ahogyan a többiek is, hisz azért jöttök, mert még nem tudtok mindent. Ha, nem hibáznátok, akkor nem kellene nyelviskolába járnotok. Szóval, semmi pánik…, csak bátran!!!Jobb, ha hibásan mondod, mintha meg sem próbálod. Ráadásul olyanokkal leszel egy csoportban kommunikációs órán, akik pont ott tartanak ahol Te, együtt fogtok gyakorolni, hetente minimum 120 percen keresztül, csak angolul, szabadon, játékosan, vidáman, a szinteteknek megfelelően. Nagyon hatékony lesz! Meg leszel lepődve magadon, hogy milyen hamar menni fog!

Kik lesznek a Tanárok?

Nézd meg a csapatunkat! Felkészültek, képzettek, Euroexam Nyelvvizsgafelkészítő és Vizsgáztató Tanárok. De, ami a legfontosabb, hogy nyitottak, lelkesek, kedvesek, segítőkészek és együtt fognak Veled küzdeni a célodért.